Pulsoximeter

Køb et simpelt og letanvendeligt pulsoximeter til hjemmebrug her hos TestSmart.dk. Et pulsoximeter er grundlæggende en iltmåler til fingeren, der nemt, hurtigt og smertefrit måler din iltmætning i blodet. Et pulsoximeter viser også din præcise puls.

Sådan virker et pulsoximeter

Et pulsoximeter måler blodets iltmætningen (sp02), og apparatet er meget nemt at anvende. Du placerer blot din pegefinger i den lille iltmåler, og i løbet af ganske kort tid viser pulsoximeterets display din iltmåtning i blodet.

Normalt har man en iltmætning i blodet omkring 95-99%, men iltmætningen kan være dårligere, hvis man lider af sygdomme. Det gælder f.eks. den udbredte lungesygdom KOL. Her kan det for nogle patienter være en god løsning at have et pulsoximeter hjemme, så de løbende kan følge med i deres iltmætning og reagere, hvis den bliver for dårlig.

Køb et pulsoximeter online

Når du køber et pulsoximeter online hos TestSmart.dk, får du et produkt i høj kvalitet, der er meget holdbart, nemt at tage med sig rundt og CE-mæket. Vores pulsoximeter bruger AAA-batterier og har et meget lavt strømforbrug.

Køb pulsoximeter her i webshoppen og få fri fragt og hurtig levering. Vi sender ordrer hver dag undtagen lørdag, så hvis du bestiller inden kl. 17.30, kan vi sende dig dit pulsoximeter allerede i dag. Vi leverer alle varer i diskret indpakning og direkte til døren.